UltraMixer

UltraMixer Free RC1 UltraMixer 5.1.2 Pro Entertain (Mac)

Vette mixpanelen op je Mac

VOOR

  • Mooie interface

TEGEN

  • Vervelend registratieproces
  • Geen opnamefunctie

Gemiddeld
6

Dankzij UltraMixer heb je een digitale draaitafel in huis. De kosteloze software smeedt uit twee songs een fijne mix. UltraMixer is een digitale draaitafel, net zoals Virtual DJ en MixPad. De software biedt exact dezelfde functionaliteit en doet dit alles met een heldere interface.

De applicatie toont twee heldere mixvelden, links en rechts krijg je de gebruikelijke mix-gereedschappen te zien. Je past kliksgewijs de snelheid en toonhoogte (pitch) aan, ook stel je gemakkelijk een 'cue point' in (punt waarop een effect actief is). De crossfader doet muziekstukken vloeiend in elkaar overlopen.

Een minpunt van de gratis applicatie is het registratieproces. De registratie vereist veel werk, waarna je nog steeds 25 seconden moet wachten (op een reclamescherm) totdat UltraMixer start.

UltraMixer is een goede tool voor het mengen van twee platen of het mixen tijdens een feestje. Een opnamefunctie is er niet, hiervoor gebruik je bijvoorbeeld WavePad. UltraMixer doet verder precies wat het belooft, al laat het registratieproces een vies smaakje achter.

UltraMixer ondersteunt de volgende formaten

MP3, WMA, Ogg Vorbis, WAV, Audio-CD

Meeste downloads Audio voor Mac

Meer
UltraMixer

Download

UltraMixer Free RC1 UltraMixer 5.1.2 Pro Entertain (Mac)

Beoordelingen about UltraMixer